1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Laatste wijziging:
26-11-2018 12:12
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Overigen duurzamen onderwerpen.

TOPIC: Wijkfeest

Wijkfeest 7 years 3 months ago #14

De Werkgroep Samen Duurzaam Hoge Dennen Kerckebosch is een groep enthousiaste bewoners met de ambitie om onze wijk nog duurzamer te maken. Hoewel we allen verschillende invalshoeken hebben is de gezamenlijke drijfveer een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame samenleving om te beginnen in onze eigen wijk Hoge Dennen/Kerckebosch.We willen graag concrete stappen zetten en onze buren in de wijk er bij betrekken.Dit jaar richten wij ons op de thema's:
-afkoppelen van de regenwaterafvoer van het riool.Wij gaan een aantal woningen als voorbeelden afkoppelen en daarover informeren. Afkoppelen levert een belangrijke bijdrage aan de watervooriening.
-zonnepanelen. Het plaatsen an zonnepanelen is nu zeer voordelig en levert een grote bijdrage aan de duurzaamheid. Wij zullen nog voor de zomer een informatieavond organiseren over de mogelijkheden ervan en wijzen op verschillende aankoopacties;
-energiebesparing door isolatie. In het najaar zullen wij ons richten op isolatie, dat een grote besparing kan opleveren.

Op het wijkfeest vertellen graag meer!

De werkgroep bestaat uit en komt maandelijks bijeen....
The topic has been locked.

Re: Tekst wijkfeest 7 years 3 months ago #15

ook als oefening bedoeld, een paar kleine aanpassingen in de tekst
it looks good, jan
- hadden we de naam afgesproken? hij was wel erg lang geworden

De Werkgroep Duurzaam Hoge Dennen Kerckebosch is een groep enthousiaste bewoners met de ambitie om onze wijk nog duurzamer te maken. Hoewel we allen verschillende invalshoeken hebben is de gezamenlijke drijfveer een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame samenleving om te beginnen in onze eigen wijk Hoge Dennen Kerckebosch.We willen graag concrete stappen zetten en onze hele wijk er bij betrekken. Dit jaar richten wij ons op de thema's:
-afkoppelen van de regenwaterafvoer; wij gaan een aantal woningen als voorbeelden afkoppelen van het riool en u daarover informeren. Afkoppelen levert een belangrijke bijdrage aan de watervoorziening.
-zonnepanelen; het plaatsen an zonnepanelen is nu zeer voordelig en levert een grote bijdrage aan de duurzaamheid. Wij zullen nog voor de zomer een informatieavond organiseren over de mogelijkheden ervan en wijzen op verschillende aankoopacties.
-energiebesparing door isolatie; in het najaar zullen wij ons richten op het bewuster met energie omgaan. Onder andere isoleren kan grote besparing opleveren.

Op het wijkfeest vertellen graag meer!
The topic has been locked.

Re: Tekst wijkfeest 7 years 3 months ago #16

Nog wat kleine verbeteringen en een vraag, verder sluit ik aan bij jan.
Om hier ook verder maar te reageren, ik kan er morgen om 12:00 uur niet bij zijn.De Werkgroep Duurzaam Hoge Dennen Kerckebosch is een groep enthousiaste bewoners met de ambitie om onze wijk nog duurzamer te maken. Hoewel we allen verschillende invalshoeken hebben is de gezamenlijke drijfveer een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving om te beginnen in onze eigen wijk Hoge Dennen Kerckebosch.We willen graag concrete stappen zetten en onze hele wijk er bij betrekken. Dit jaar richten wij ons op de thema's:
-afkoppelen van de regenwaterafvoer; wij gaan een aantal woningen als voorbeelden afkoppelen van het riool en u daarover informeren. Afkoppelen levert een belangrijke bijdrage aan de watervoorziening.
-zonnepanelen; het plaatsen van zonnepanelen is nu zeer voordelig en levert een grote bijdrage aan de duurzaamheid (van wat?). Wij zullen nog voor de zomer een informatieavond organiseren over de mogelijkheden ervan en wijzen op verschillende aankoopacties.
-energiebesparing door isolatie; in het najaar zullen wij ons richten op het bewuster met energie omgaan. Onder andere isoleren kan een grote besparing opleveren.

Op het wijkfeest vertellen wij graag meer!
The topic has been locked.

Re: Tekst wijkfeest 7 years 3 months ago #17

Hoi Marius en anderen, zie onder voor wat suggesties en overwegingen van mijn kant. De naam is inderdaad wat lang; het helpt denk ik als 'Werkgroep' geen onderdeel is van de naam. De wijknamen kunnen we misschien afkorten?

De werkgroep Samen Duurzaam HDK (Hoge Dennen Kerckebosch) is een groep enthousiaste bewoners met de ambitie om onze wijk duurzamer te maken. Hoewel we verschillende invalshoeken hebben, willen we allemaal een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame samenleving, om te beginnen in onze eigen wijk Hoge Dennen Kerckebosch. We willen graag concrete stappen zetten en onze hele wijk erbij betrekken. Dit jaar richten wij ons op de volgende thema's:
-afkoppelen van de regenwaterafvoer van het riool; dit levert een belangrijke bijdrage aan de toekomstige watervoorziening. Wij gaan als voorbeeld een aantal woningen afkoppelen van het riool en hopen hiermee andere wijkbewoners te inspireren om ook te gaan afkoppelen.
-zonnepanelen; het plaatsen van zonnepanelen is nu zeer voordelig en levert een grote bijdrage aan een duurzame energievoorziening. Wij zullen voor de zomer een informatieavond organiseren over de mogelijkheden ervan en wijzen op verschillende aankoopacties.
-energiebesparing door isolatie; in het najaar zullen wij ons richten op het bewuster met energie omgaan. Onder andere isoleren kan een grote besparing opleveren.

Op het wijkfeest vertellen wij graag meer!
The topic has been locked.

Re: Wijkfeest 7 years 2 months ago #23

Ik het de Zonneproductent Vereniging (ZPV) bereid gevonden om ons wat demomateriaal (zonnepaneel) uit te lenen voor de marktkraam. Ze willen ook wel een verhaal vertellen op onze informatieavond.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.210 seconds

Who's Online

We hebben 25 gasten en geen leden online